Кадър Републиканци за БългарияЦветан Цветанов има ново амплоа. Той бере рози.Журналистът

...
Кадър Републиканци за БългарияЦветан Цветанов има ново амплоа. Той бере рози.Журналистът
Коментари Харесай

Какво се случва с Цветанов?

Кадър Републиканци за България

Цветан Цветанов има ново амплоа.  Той бере рози.

Журналистът Явор Дачков разяснява протичащото се с Цветанов по този начин " Не е истина, само че е реалност! Цветанов на розобер. Напомня ми за началото на кино лентата на Уди Алън “Всичко, което сте желали да знаете за с**са, само че сте се страхували да попитате ”:)

" Цветан Цветанов се притече на помощ на българските розопроизводители

В розовите масиви на село Климент, община Карлово, област Пловдив ръководителят на Републиканци за България Цветан Цветанов и Теодор Шойлеков - член на Изпълнителния съвет на  " Републиканци за България " се включиха в розобера тази заран в 5:30ч, заяви пресцентъра на партията. " Този отрасъл изпитва усложнения и има потребност да бъде подсилен. Теодор Шойлеков сподели, че е значимо да се усети удоволствието от брането на розите. „ Това цвете е визитката на България “ ", се споделя още в известието от партията. 

„ Важно е да има хора, които да са съпричастни и да помогнем, както и да дадем повече публичност на това, с което всички свързват България “, съобщи Цветан Цветанов.

„ Заедно ще успеем да спасим розопроизводството “, безапелационни са Цветанов и Шойлеков, съгласно пресцентъра. 

" Поканих един мой другар от София да помогне. По-важно е да изпитаме удоволствието от брането на цветовете на розите ", споделя Теодор Шойлеков, член на изпълнителния комитет на партията на " Републиканците ", във видео оповестено в обществените мрежи. " Приятелят от София " е Цветан Цветанов. 



Казанлъшки розопроизводители оповестиха, че тази година няма да берат розовите си масиви поради против ниската изкупна цена, която оферират фирмите-преработватели. 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР